Glendalough bija pirmais īru viskijs, kas izturēts Mizunara ozolkoka mucās. Revolucionārs viskijs, kas izcēlās un aizrāva viskija cienītāju iztēli visā pasaulē.

Mizunara ozols, ko parasti sauc par japāņu ozolu, ir izmantots japāņu viskiju novecošanai kopš 1930. gadiem. Šis ozols ir diezgan rets un lēni augošs. Paiet aptuveni 300 gadi, pirms koku var izmantot mucu veidošanai, salīdzinot ar aptuveni gadsimtu Amerikas baltajam ozolam.

Nogatavinātajam viskijam koksne piešķir sandalkoka un vīraka aromātu. Salīdzinot ar Amerikas un Eiropas ozoliem, japāņu ozolā ir īpaši daudz transozola laktonu un vanilīna. Šie laktoni, izšķīdinot spirtā, var piešķirt ļoti spēcīgu kokosriekstu aromātu, kā arī eksotiskas garšvielas un aromātiskas un sveķainas notis.

Krāsa ir vidēja līdz tumša dzintara krāsa ar gaiši oranžu nokrāsu. Aromatā ir izteikts žāvētu aprikožu un persiku aromāts, kā arī saldās medus notis, ziedu balto ziedu aromāti un vieglas sandalkoka vīraka notis.

Garšā viskijs ir krēmīgs un gluds ar raksturīgām persiku un aprikožu notīm, kam seko medus saldums, nedaudz cukurotu citrusaugļu miziņas, kokosriekstu, kā arī kanēļa un krustnagliņas. Ir izteikta aromātiska koksnes nots fonā, kā arī manāms piparotums, kas ātri izzūd. Nobeigums ir garš, salds, ar persiku, piena šokolādes un piparu notīm, kas saglabājas garšā. Šis ir izcils viskijs.