Lai godinātu GlenDronach agrīno viskija ražošanas mantojumu, destilācijas meistare Dr. Reičela Barija ir izstrādājusi GlenDronach Peated viskiju, izmantojot tos pašus principus, kurus gandrīz pirms diviem gadsimtiem noteica GlenDronach dibinātājs Mr.Džeimss Allardiss. Šajā laikā viskija ražošanas procesā iesala žāvēšana notika krāsnī, kuru kurināja ar kūdru. Šī procesa rezultātā viskijs ieguva tā saukto "dūmotu" garšu, un turpmāko viskija buķeti noteica vietējās kūdras īpašības.

GlenDronach Peated ir izgatavots, pielietojot to pašu metodi. Viskijs ir nogatavināts izcilākajās Pedro Ximénez, Oloroso šerija un Portu mucās. Šim retajam GlenDronach viskijam piemīt vaniļas, medus un ogu pīrāga notis, kas tiek papildinātas ar noturīgu, bagātīgu, dūmotu pēcgaršu. Tāpat kā visiem GlenDronach viskijiem, arī šim viskijam krāsa ir iegūta dabiski, nogatavināšanas laikā Spānijas ozolkoka mucās.